Tapasztalat és hozzáértés a DMS One-nál

A DMS One több mint 15 éve támogatja dokumentumkezelési megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat.

Mi a DMS One-nál az elmúlt 15 évben azon dolgoztunk, hogy mitől lesz valóban jó egy dokumentumkezelő szoftver. Tapasztalataink szerint ma már egy iratkezelő rendszer nem attól kitűnő, ha megfelelően iktat, megbízhatóan működik és strukturáltan tartja nyilván a szervezet dokumentumait.

A vállalatok nem iktató programot keresnek, hanem az üzleti folyamataikat támogatni képes komplex dokumentumkezelő és folyamattámogató szoftvereket. Ezek a rendszerek az alap dokumentumkezelési folyamatok kezelésén túl támogatják a munkafolyamatok (számlajóváhagyás, szerződésvéleményezés) elektronikus útra terelését, integrálhatók a vállalat által használt pénzügyi, vállalatirányítási, ügyviteli rendszerekkel és tematikus dokumentumtárakba rendezik a különféle irattípusokat (számlatár, szerződéstár, bankgarancia tár stb.).

A dokumentumkezelő szoftvernek az üzleti folyamatokat kell maximálisan támogatnia, a vállalat core tevékenységét kiszolgálnia és segítenie. A vállalat mérete és az iparág, amiben a cég tevékenykedik, eltérő dokumentumkezelési problémákat indukálnak. Kiterjedt referenciaállományunknak köszönhetően ismerjük az egyes iparágak problémáit és pontosan tudjuk, hogyan oldjuk meg azt.

A szoftverbevezetés biztonságát és precizitását 10 éve hatékonyan működő bevezetési módszertanunk biztosítja. A legtöbb versenytársunkkal ellentétben mi a bevezetés után is aktívan segítjük ügyfeleinket: intenzív ügyféltámogatásunk keretében gyors reagálási időkkel, rugalmas problémakezeléssel várja Önt support csapatunk. Hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel, így innovációinkkal, tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel folyamatosan segítjük mindennapi munkájukat.

Kíváncsi rá, hogy a DMS One 3000 ügyfelénél miért hatékonyabb a dokumentumkezelés?

A DMS One-nál minden feladatra külön szakember jut: egyetlen értékesítő helyett nálunk hozzáértők csapata kalauzolja Önt végig az új szoftver bevezetésén. Mielőtt az ügyfelünkké válna, értékesítő kollégáink segítenek a vállalat elvárásainak megfelelő dokumentumkezelő rendszer kiválasztásában, a szoftver konfigurálásánál pedig tanácsadó csapatunk veszik át az irányítást és a felhasználók oktatását. Ha pedig minden készen áll az éles induláshoz, akkor ügyfeleink támogatása a supporthoz kerül.

Ügyfeleink a rendszer éles átadását követően is számíthatnak ránk! Legyen szó bármilyen változásról, például a vállalat felépítésében vagy a hardveres, szoftveres környezetben, mi azonnal reagálunk: oktatjuk az új munkatársa(ka)t vagy előkészítjük az integrációt.

A fejlesztési igényeket is prioritásként kezeljük: az ügyfélszolgálaton belül kijelölt kolléga és sajátos módszertan gondoskodik a fejlesztési projektek eredményességéről. Ha pedig a fejlesztés komplexitása megköveteli, akár helyszíni felmérés során is specifikáljuk az igényeket, hogy minél pontosabb képet kapjunk az elvégzendő feladatokról.

És egy specialitás! Elhivatott, széleskörű tudásbázissal és tapasztalattal rendelkező munkatársaink oktatása mellett az országban egyedülálló módon online, e-learning portálunkon keresztül is elsajátíthatják felhasználóink iratkezelő rendszereink működését, használatát. Online oktatási portálunkon oktatófilmek, szoftverszimulációk és dokumentumkezeléssel kapcsolatos tudásanyagok könnyítik meg a szoftver használatának elsajátítását, sőt, Ön vagy munkatársa a megszerzett tudásról még vizsga keretében is számot adhat.

Miért válassza a DMS One-t?

  1. Funkcionális fejlesztéseink során – melyek 70 verziófrissítést indukáltak az elmúlt 5 évben – a különböző működési környezetek nehéz feladat elé állítanak bennünket, az eltérő dokumentumkezelési folyamatokból és egyediségekből adódó heterogenitás kezelése során minden helyzetben sikeresen szabtuk testre szoftverünket, lehetővé téve ezzel a legkülönbözőbb platformokon való kifogástalan működést.
  2. Büszkék vagyunk, hogy a tematikus dokumentumtár, szoftverünk testreszabhatósága és a rendszerintegrációs lehetőségek folyamatos fejlesztésének köszönhetően elértük, hogy a versenytársakénál bővebb és használhatóbb dokumentumkezelő rendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésre.
  3. Közel 50 vállalatirányítási- és szakrendszerhez fejlesztettünk szabványos és igény szerint aktiválható interfészt.
  4. Magyarország 3000 önkormányzatát kiszolgáló önkormányzati ASP rendszer iratkezelő szoftver szállítójaként számos funkcionális, kompatibilitási és kényelmi fejlesztést hajtottunk végre a szoftver elmúlt évek során kiadott verzióiban és elsőként csatlakoztunk a teljes körű elektronikus ügyintézés alapjait megteremtő szolgáltatásokhoz a közszférában.

Több mint 3000 ügyfél, legyen az Önök vállalata a következő!

Szenvedélyünk a munkánk! Dokumentumkezelés kicsit másként.

Dokumentumkezelő szoftver kiválasztásakor ügyfeleink hosszú távú döntést hoznak. Azonban a jó szoftver és partner együtt jelentik a sikert.

A 10 éve hatékonyan működő szoftverbevezetési módszertan, a tanácsadók szakmai hozzáértése, felkészültsége nagymértékben hozzájárulnak az új rendszer vállalaton belüli fogadtatásához és az egész projekt sikeres lezárásához. Évtizedes szakértelmünkkel segítjük a legkülönfélébb iparágakban dolgozó vállalatokat és mindig élen járunk a fejlesztésekben.

Ha kíváncsi, hogy mi hogyan dolgozunk, nézze meg videónkat!

megnézem a videót!
megnézem a videót!

Segítünk rendbe tenni vállalata iratkezelési folyamatait!

A DMS One Zrt. több mint 15 éve támogatja dokumentumkezelési megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok nyilvántartása mellett a szerződéskezelés és a számlajóváhagyás problémáira is megoldást kínálunk. Szoftverünket több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük vállalatirányítási, pénzügyi, ügyviteli rendszerekkel is. Hisszük, hogy a kiforrott bevezetési módszertan, valamint a tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége is hozzájárul szoftverünk 100%-os bevezetéséhez. Önnek is segíthetünk?

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!