DMS One dokumentumkezelő rendszer

DMS One dokumentumkezelő rendszerek

Mi a DMS One-nál az elmúlt 15 évben azzal foglalkoztunk, hogy mitől lesz valóban jó egy dokumentumkezelő szoftver. Tapasztalataink szerint ma már egy iratkezelő rendszer nem attól kitűnő, ha megfelelően iktat, megbízhatóan működik és strukturáltan tartja nyilván a szervezet dokumentumait. A vállalatok nem iktató programot keresnek, hanem az üzleti folyamataikat támogatni képes komplex dokumentumkezelő és folyamattámogató szoftvereket. Ezek a rendszerek az alap dokumentumkezelési folyamatok kezelésén túl támogatják a munkafolyamatok (számlajóváhagyás, szerződésvéleményezés) elektronikus útra terelését, integrálhatók a vállalat által használt pénzügyi, vállalatirányítási, ügyviteli rendszerekkel és tematikus dokumentumtárakba rendezik a különféle irattípusokat (számlatár, szerződéstár, bankgaranciatár stb.).

DMS One Ultimate

Az iktatáson túlmutató komplex iratkezelő megoldás az elektronikus ügyintézési folyamatok támogatására. Több mint 50 rendszerrel történő integrációs lehetőség, SZEÜSZ kapcsolatok, egyedi migrációs igények, e-aláírás kezelés és számos kényelmi funkció a professzionális iratkezelésért.

DMS One Ultimate Dokumentumkezelési esettanulmányok Referenciavideók ügyfeleinktől

Részletek
DMS One Compact

Letisztult funkcionalitású iktató program az egyszerűbb iratkezelési folyamatokkal operáló intézmények számára, maximum 10 felhasználóig. Költséghatékony megoldás gyors bevezetéssel, előre beállított felületekkel, egyszerűsített dokumentációval és e-learning oktatásokkal.

DMS One Compact Esettanulmányok ügyfeleinktől Referenciavideók

Részletek
Modulok

Az alaprendszerhez számos modul választható, melyek az iratkezelés területén jelentkező igények széles körét képesek kielégíteni. Tematikus szerződés- és számlatár, elektronikus szerződés- és számlajóváhagyás, e-számlák kezelése és irattípusok egyedi paraméterek szerinti listázása.

Számlakezelő rendszer Szerződéskezelő rendszer Workflow rendszer

Részletek
Stabil szoftver

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az elmúlt 5 évben közel 70 verziófrissítést végeztünk iratkezelő rendszereinken.

Bevezetés

Több mint 10 éve használt bevezetési módszertanunk által garantáljuk a határidők betartását és a projekt 100%-os sikerességét!

Tanácsadás

Kiemelkedő iratkezelési és IT kompetenciákkal rendelkezdő tanácsadók tesznek javaslatot folyamatainak optimalizálására.

Tapasztalat

A legkülönfélébb iparágakba vezettük már be szoftverünket, így az Ön vállalata sem jelenthet problémát.

Migráció

A hazánkban jelenlévő összes iratkezelő rendszerből migráltunk már adatokat a DMS One szoftvereibe.

Integráció

Dokumentumkezelő megoldásainkat mára több, mint 50 különböző rendszerrel integráltuk.

Egyedi fejlesztések

Potenciális és meglévő ügyfeleink számára is biztosítjuk az egyedi rendszerben való gondolkodást.

Support

Folyamatosan javuló ügyfél-elégedettség és szolgáltatási idők, gyors reagálás és akár 30 percen belüli válaszidő kérdéseire.

E-learning oktatás

Online oktatási portálunkon oktatófilmek és szoftverszimulációk segítik rendszerünk használatának elsajátítását.

Akik már hatékonyabb dokumentumkezelésre váltottak

A dokumentumkezelés számunkra nem munka, hanem szenvedély.

Dokumentumkezelő szoftver választása esetén ügyfeleink hosszú távú megoldásban gondolkoznak.

A jól kiválasztott partner, valamint az általa képviselt bevezetési módszertan mellett a tanácsadó szakemberek hozzáértése és szakmai felkészültsége is hozzájárul az új szoftver vállalaton belüli fogadtatásához és zökkenőmentes bevezetéséhez. Több mint 15 év tapasztalatával a hátunk mögött pontosan értjük nemcsak a versenyszféra, hanem az egyes iparágak problémáit is. Tudjuk, hogy mitől lesz egy dokumentumkezelő rendszer a szervezete legfőbb segítőtársa.

Kíváncsi, mi hogyan dolgozunk?

megnézem a videót!
megnézem a videót!

2

SZOFTVER

15

ÉV TAPASZTALAT

50

INTEGRÁCIÓS LEHETŐSÉG

3000

ÜGYFÉL

Nem csak iktató program. Komplex iratkezelő rendszer.

Szoftverünk a dokumentumkezelés területén jelentkező igények széles körét képes kielégíteni, így az alap iratkezelési feladatokon túl a szerződések teljes életciklusának kezelését és a számlák nyilvántartásának, illetve jóváhagyásának automatizálását is támogatja. Több mint 50 különböző rendszerrel integrálható, így vállalatirányítási, pénzügyi, ügyviteli alkalmazásokkal is. Önnek is segíthetünk?

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!