Miért válassza a DMS One dokumentumkezelő rendszereit?

Mitől jó egy dokumentumkezelő rendszer?

A jól kiválasztott partner és szoftver együtt jelentik a sikert. Megmutatjuk, hogy a funkcionalitáson túl mire érdemes még odafigyelni a választáskor!

2 projekt, melyre büszkék vagyunk

Két olyan kiemelkedő projektet mutatunk be a közszférából és a versenyszférából, melyek komoly elvárást támasztottak cégünk felé szakmai és módszertani szempontból is.

Dokumentumkezelési tudásanyagok

Szerződésnyilvántartás szoftverrel

Átlátható szerződésnyilvántartás, szerződésjóváhagyás és véleményezés, és a kapcsolódó dokumentumok egyetlen felületen.

Néhány tipp, mellyel gyorsíthatja folyamatait

Okos megoldások az e-mailek és a dokumentumok iktatására, valamint az iratkezelő rendszerbe feltöltött dokumentumok szerkesztésére!

Ahogy ügyfeleink látnak minket

Dokumentumkezelés a Trenkwaldernél

Szerződéskezelés és számlajóváhagyás elektronikusan. Az ország egyik legnagyobb foglalkoztató cége is a DMS One Ultimate rendszert használja.

Dokumentumkezelés az Eltec Holdingnál

Az Eltec Holding vezetői beszélnek a DMS One Ultimate szoftver bevezetéséről és a használatával kapcsolatos tapasztalatokról.

Válassza Ön is a piacvezető dokumentumkezelő szoftvert!

A megbízható működés, a hatékony iratkezelést támogató funkcionalitás és a felhasználóbarát felület csak az alap. A zökkenőmentes szoftverbevezetéstől, az iratkezelési tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott dokumentumkezelő rendszer vállalatuk fontos segítőtársa. Mi a DMS One-nál ebben hiszünk. Önnek is segíthetünk?

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!