A vállalat mérete szerint

Dokumentumkezelés nagyvállalatoknak

Az alap dokumentumkezelési funkciókon túl hatékony munkafolyamat-támogatással, szerződéskezeléssel, üzleti szoftverekkel történő integrációval, mobilhozzáféréssel és a szervezet igényeire szabott egyedi fejlesztésekkel állunk a nagyvállalatok rendelkezésére.

Nagyvállalati dokumentumkezelés DMS One megoldások nagyvállalatoknak Letölthető iratkezelési tanulmány

Részletek

Kiemelt iparágak szerint

Pénzügyi szektor

Olyan megoldásokra törekszik a szektor, amelyben az ügyfelek fióklátogatás nélkül, interneten és mobilapplikáción keresztül, papírmentesen intézhetik pénzügyeinket. Ebben a környezetben felértékelődik az elektronikus dokumentumkezelés szerepe.

Pénzügyi esettanulmány Pénzügyi dokumentumok kezelése Dokumentumkezelő rendszer Letölthető pénzügyi esettanulmány

Részletek
Gyártó vállalatok

Nulla hiba mentalitás nemcsak a gyártásban, hanem az iratkezelésben is! Just in time alapú dokumentumkiszolgálás, change management, minőségbiztosítási iratok kezelése, szerződés- és számlajóváhagyás egyetlen felületen.

Minőségbiztosítási iratok kezelése Gyártási dokumentumok kezelése Integráció vállalatirányítási rendszerekkel Letölthető ebook gyártó vállalatoknak

Részletek
Építőipari cégek

Bankgaranciák, szerződések és teljesítési igazolások nyilvántartása tematikus dokumentumtárakban, beérkező számlák kezelése és jóváhagyása elektronikusan, valamint integráció az üzleti folyamatokat támogató szoftverekkel.

Bankgaranciák kezelése Szerződések, teljesítési igazolások kezelése Integráció ERP rendszerrel Letölthető ebook építőipari cégeknek

Részletek
Szolgáltatóipar

Hatékony szerződéskezelés, dokumentált véleményezés és jóváhagyás egyetlen felületen. Kezelje számláit tematikus számlatárunkban és kövesse nyomon a beérkező számlák jóváhagyását is, akár mobilfelületről is!

Dokumentumkezelés a szolgáltatóiparban Szerződésnyilvántartás Számlajóváhagyás Letölthető ebook szolgáltató cégeknek

Részletek

Problémakörök szerint

Szerződéskezelés

Teljes körű szerződéskezelés: szerződések nyilvántartása, verziókezelése, egységes és egyedi szerződéstárak kialakítása, a szerződésekkel kapcsolatos véleményezési és jóváhagyási folyamatok automatizálása és kontrollált nyomon követése.

Szerződéskezelés, szerződésnyilvántartás Szerződésjóváhagyás elektronikusan Egységes és egyedi szerződéstár Letölthető iratkezelési tanulmány

Részletek
Számlajóváhagyás

Számlanyilvántartás egységes és egyedi számlatárban, a beérkező számlák digitalizálása és nyilvántartásba vétele, a számlákkal kapcsolatos jóváhagyási folyamatok automatizálása, valamint elektronikus számla kezelése egyetlen felületen.

Számlajóváhagyás problémái Számlaigazoltatás iratkezelő rendszerben E-számla kezelése Letölthető dokumentumkezelési ebook

Részletek
Dokumentumtárak

A fontos irattípusokra (számla, szerződés, bankgarancia stb.) létrehozott egységes vagy a vállalat igényeire szabott egyedi fejlesztésű tematikus dokumentumtárak, az irattípusok egyedi paraméterei szerinti listázási, riportolási lehetőséggel, gyors visszakereséssel.

Egységes dokumentumtárak Egyedi dokumentumtárak Szerződéstár, számlatár Letölthető iratkezelési ebook

Részletek
Digitalizálás

Digitalizálja iratait az iktatással egy időben indított, ún. felületről indítható szkenneléssel, esetleg nagy tömegű iratmennyiség esetén központi szkenneléssel és vonalkód technológiával, vagy keressen akár digitalizált dokumentumai tartalmában is!

Digitalizálás vállalatoknál Felületről indítható szkennelés Tömeges digitalizálás vonalkód technikával Letölthető iratkezelési ebook

Részletek
Integráció

Több mint 50 integrációs lehetőség dokumentumkezelő szoftverünkkel! Elszigetelt működés helyett integrálja iratkezelő rendszerét a vállalat üzleti szoftvereivel, a Microsoft Office és Outlook alkalmazásokkal, vagy e-aláírás szolgáltatójának szoftverével!

Integráció vállalatoknál Integráció vállalatirányítási rendszerekkel Szoftverintegráció a DMS One-nál Letölthető iratkezelési tanulmány

Részletek

A vállalat mérete szerint

Dokumentumkezelés kisvállalatoknak

Dokumentum életpálya-követés, strukturált nyilvántartás, szerződések és számlák kezelése, digitalizálás, valamint jogosultság- és határidő-kezelés. A legjellemzőbb dokumentumkezelési problémák és a lehetséges megoldások kisvállalatok számára.

KKV dokumentumkezelés DMS One megoldások kisvállalatoknak Letölthető dokumentumkezelési ebook

Részletek

Miben tudunk segíteni vállalatának?

A DMS One Zrt. immár 15 éve a dokumentumkezelés elkötelezett szakértője. Hatékonyan működő, kiforrott szoftverbevezetési módszertanunk, valamint munkatársaink iratkezelési és IT szakmai kompetenciái a záloga annak, hogy Ön egy biztonságos, 100%-ban megvalósuló IT projektnek néz elébe.

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!