Pályázat informatikai eszközök beszerzésére

A GINOP Plusz 1.2.3-21 pályázati forrásból a DMS One dokumentumkezelő szoftverei is finanszírozhatók, így jelentős kedvezménnyel vezethet be iratkezelő rendszert.

A Széchenyi Terv Plusz keretében megvalósuló projekt célja, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy vállalat életében, amely kiváltja a hagyományos papíralapú feladatvégzést. A GINOP Plusz 1.2.3-21. pályázat célcsoportja a hazai kis- és középvállalkozások (KKV-k), akik korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat.

Két részletben, 80+20 milliárd forint pályázati forrás nyílik meg a KKV szektor számára 2022. január 19-én és január 27-én. A technológiai fejlesztést támogató forrást nagyobb eséllyel nyerheti el az, aki a digitalizációra is fordít.

A GINOP Plusz 1.2.3-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban pályázati forrásból a DMS One által forgalmazott dokumentumkezelő szoftverek is finanszírozhatók. A DMS One Zrt. a Modern Vállalkozások Programja minősített szállítója.

A hatékony core folyamatok egyik legfontosabb feltétele az információk könnyed és gyors elérése. A DMS ONE megoldása egy dokumentumkezelő és elektronikus ügyintézési rendszer, továbbá digitalizációs központ is. Minden egyéb, működéstámogató szoftver kapcsolódik hozzá, így fel lehet rá építeni a teljes transzformációt. A DMS One szoftvere +10 ponttal járulhat hozzá az Ön sikeres pályázatához!

Hogyan érhető el +10 pont a GINOP PLUSZ 1.2.3-21 pályázat során?

Plusz 10 pontot ér, ha a pályázati projekt az alábbi három tevékenységből legalább kettőt tartalmaz:

 1. Üzleti felhőszolgáltatás
 2. Képzési szolgáltatás
 3. Tanácsadási szolgáltatás

Költöztesse céges dokumentumait üzleti felhőbe a DMS One dokumentumkezelő rendszerével. A leendő felhasználók számára biztosítjuk a szükséges online és géptermi képzéseket, minősített tanácsadó partnereink pedig állnak rendelkezésére szervezetfejlesztési kérdésekben.

GINOP Plusz-1.2.3-21 kisokos – pályázati feltételek

Mindenképpen érdemes pályáznia, ha igazak vállalkozására/cégére az alábbiak:

 • rendelkezik legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel,
 • éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző lezárt, teljes, de 2019-nél nem korábbi üzleti évben legalább 3 fő volt,
 • Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság, kettős könyvvitelt vezető egyéni cég, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság fióktelepe,
 • nem tartozik a KATA hatálya alá.

Milyen tevékenységek támogathatóak?

 • Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök
 • Infrastrukturális és ingatlan beruházás (legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 70%-áig)
 • Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele (legfeljebb 50 millió Ft értékben, a képzéssel együtt a projekt elszámolható összköltségének maximum 20%-a lehet)
 • Képzési szolgáltatások igénybevétele (legfeljebb 5 millió Ft értékben, a tanácsadással együtt a projekt elszámolható összköltségének maximum 20%-a lehet)
 • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása (a projekt elszámolható összköltségének maximum 50%-a lehet)
 • Információs technológia-fejlesztés beszerzése (a projekt elszámolható összköltségének legfeljebb 20%-a lehet)

A pályázat keretében kötelezően megvalósítandó tevékenység a technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése – egyenként minimum nettó 200.000 Ft értékben. A fent felsorolt többi tevékenység választható.

Mikor lehet benyújtani a támogatási kérelmet?

 1. 1. benyújtási szakasz: 2022. január 19. – 2022. január 26. (Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld régiók)
 2. 2. benyújtási szakasz: 2022. január 27. – 2022. február 3. (Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Pest régiók)

Mennyi támogatást lehet igényelni?
10 000 000 – 200 000 000 Ft

A támogatás visszatérítendő vagy vissza nem térítendő?
A visszatérítendő támogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik.

Kell-e önerő a projekthez?
Igen, minimum 30% mértékben.

Mennyi előleg igényelhető?
100%, maximum 200 000 000 Ft

Mennyi a projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam?
A projekt fizikai befejezésére a megkezdésétől számított legfeljebb 24
hónap áll rendelkezésre.

Hol valósítható meg a projekt?
Budapest kivételével Magyarország egész területén.

Várhatóan hány projekt kap támogatást?
800 – 2500 db

Pályázza meg a 100 milliárd forintnyi támogatás egy részét!

Vezessen be dokumentumkezelő szoftvert üzleti folyamatainak támogatására!

 

A GINOP 3.2.2 konstrukcióban az alábbi dokumentumkezelő szoftvereink elérhetők:

DMS One Ultimate

Az iktatáson túlmutató komplex dokumentumkezelő rendszer az üzleti folyamatok támogatására. Több mint 50 rendszerrel történő integrációs lehetőség, tematikus dokumentumtárak, workflow támogatás, egyedi fejlesztési igények, e-számla kezelés és kényelmi funkciók a profi iratkezelésért.

DMS One Ultimate Dokumentumkezelési esettanulmányok Referenciavideók ügyfeleinktől

Részletek
DMS One Compact

Letisztult funkcionalitású iktató program a klasszikus dokumentumkezelési folyamatokkal operáló vállalatok számára, maximum 10 felhasználóig. Költséghatékony megoldás gyors bevezetéssel, előre beállított felületekkel, egyszerűsített dokumentációval és e-learning oktatásokkal.

DMS One Compact Esettanulmányok ügyfeleinktől Referenciavideók

Részletek
Modulok

Az alaprendszerhez számos modul választható, melyek az iratkezelés területén jelentkező igények széles körét képesek kielégíteni. Tematikus szerződés- és számlatár, elektronikus szerződés- és számlajóváhagyás, e-számlák kezelése és irattípusok egyedi paraméterek szerinti listázása.

Számlakezelő rendszer Szerződéskezelő rendszer Workflow rendszer

Részletek

Miért a DMS One-t válassza a szoftverbeszerzéshez?

Információk a pályázati rendszerről

Pályázzon velünk és segítünk eligazodni a pályázati rendszerrel kapcsolatos információk között DMS One szoftverek beszerzése esetén.

Tapasztalt szaktanácsadók

Felkészült, precíz szaktanácsadóink cégük egyedi ismérveihez maximálisan illeszkedő megoldásra adnak majd javaslatot.

Magyar nyelvű ügyfélszolgálat

Dokumentumkezelő szoftvereink használatához magyar nyelvű ügyfélszolgálatot biztosítunk, gyors reagálási időkkel.

Akik már hatékonyabb dokumentumkezelésre váltottak

Kérje ingyenes tanácsadásunkat szoftvereinkhez!

Fejleszteni szeretné szervezete folyamatainak támogatását, de nincs meg hozzá a kellő anyagi fedezete? Pályázza meg a GINOP Plusz 1.2.3-21 keretében kiírt 100 milliárd forintnyi támogatás egy részét, így jelentős kedvezménnyel vezethet be elektronikus dokumentumkezelő rendszert! Cégünk a Modern Vállalkozások Program minősített szállítója.

Ajánlatot kérek!