Szeretné vállalata iratkezeléséből kihozni a maximumot?

A vállalatok nem iktató programot keresnek, hanem az üzleti folyamataikat támogatni képes komplex dokumentumkezelő és folyamattámogató szoftvereket. Ezek a rendszerek az alap dokumentumkezelési folyamatok kezelésén túl támogatják a munkafolyamatok (számlajóváhagyás, szerződésvéleményezés) elektronikus útra terelését, integrálhatók a vállalat által használt üzleti szoftverekkel és biztonságos szerződés- és számla kezelést biztosítanak.

A megbízható működés, a hatékony iratkezelést támogató funkcionalitás és a felhasználóbarát felület csak az alap. A zökkenőmentes szoftverbevezetéstől, az iratkezelési tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott dokumentumkezelő rendszer vállalatuk fontos segítőtársa.
  1. Több mint 10 éve használt bevezetési módszertanunk által garantáljuk a projekt 100%-os sikerességét!
  2. Kiemelkedő iratkezelési és IT kompetenciákkal rendelkezdő tanácsadók tesznek javaslatot folyamataik optimalizálására.
  3. Iratkezelő szoftverünk több mint 50 különböző rendszerrel integrálható, így a hazánkban legismertebb vállalatirányítási rendszerekkel (SAP, Libra, Navision, sERPa) is.
A DMS One több mint 3000 ügyfelével piacvezető a hazai dokumentumkezelésben. Ügyfeleink között kis-, közép- és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak. Évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb iparágakban dolgozó vállalatok szolgálatába és igyekszünk mindig élen járni a fejlesztésekben.
Kérje árajánlatunkat dokumentumkezelő szoftvereinkre és optimalizálja vállalata adminisztrációs folyamatait!

    Ha ajánlatot szeretne kérni dokumentumkezelő rendszereinkre és szolgáltatásainkra, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken: