Segítünk rendbe tenni vállalata dokumentumkezelési folyamatait!

Dokumentumkezelő szoftver választásakor ügyfeleink hosszú távú megoldásban gondolkodnak. A tanácsadó kollégák hozzáértése, szakmai felkészültsége és egy jól bevált szoftverbevezetési módszertan jelentősen hozzájárul az új rendszer cégen/szervezeten belüli elfogadásához és az egész projekt sikeres lezárásához. A DMS One-nál évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb iparágakban dolgozó vállalatok szolgálatába és igyekszünk mindig élen járni a fejlesztésekben.

Gondolt arra, milyen nagy mértékben múlik cége hatékonysága a háttérben zajó dokumentumkezelési folyamatokon? Felmérésünk segít abban, hogy a legmegfelelőbb szoftvert találja meg, amellyel nagymértékben csökkentheti költségeit. A vizsgálat egy olyan dokumentumkezelési megvalósítási tervet is kínál, amellyel további energia, idő és pénz takarítható meg. A dokumentumkezelési audit lépései:
  1. Bevezető beszélgetés: egyeztetjük az igényeket és a projekt célját, majd meghatározzuk a kapcsolattartók személyét illetve az audit ütemezését, helyszíneit és hatásait a napi munkavégzésre.
  2. Felmérés és elemzés: a szervezetnél zajló jelenlegi iratkezelési munkafolyamatok teljes körű és szakszerű megismerését, elemzését jelenti.
  3. Javaslat kidolgozása és bemutatása: megvizsgáljuk az egyedi igényeket, kéréseket, ötleteket, ezeket az elkészült megvalósítási tervvel együtt közösen kiértékeljük, majd bemutatunk egy testreszabott javaslatot és módszertant, amely már konkrétan tartalmazza, hogyan lehet jaítani a hatékonyságon.
  4. Megvalósítás: amennyiben a javaslatot elfogadják, a következő lépés az új rendszer bevezetése. Ebben a folyamatban még inkább együttműködünk partnereinkkel, biztosítjuk a képzéseket.
Dokumentumkezelő rendszereinkkel már több mint 3000 ügyfelünknél járulunk hozzá a hatékony munkafolyamatok kialakításához. Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik cége/szervezete dokumentumkezelésének optimalizálásában! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Dokumentumkezelési auditunk során feltérképezzük vállalata adminisztrációs folyamatait és javaslatot teszünk az optimális rendszer bevezetésére.

    Ön bizonyára jól ismeri a cégénél/szervezeténél kialakult dokumentumkezelési folyamatokat. Mi segítünk abban, hogyan optimalizálja azokat. Kérjen ingyenes dokumentumkezelési felmérést!