EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.

Az EuroAszfaltnál 2013-ban élesítették a dokumentumkezelő szoftvert. Több rendszer vizsgálata után azért döntöttek az Ultimate mellett, mert a DMS ONe fejlesztői nyitottak voltak az építőiparti cégcsoport egyedi igényeire. Több hónapos sepecifikáció után külön számla- illetve szerződéstárat hoztak létre a dokumentumkezelőben.

Letöltés
MKB Bank Zrt.

A hazai bankrendszer egyik legtapasztaltabb tagjaként az MKB Bank Zrt. az elmúlt évtizedekben számos, belülről indukált megújuláson esett át. Ennek egyik állomása következett el azzal a menedzsment szintű döntéssel, hogy a papírt a jogi előírások figyelembevételével a végletekig száműzzék mind a belső, mind az ügyfelekkel folytatott kommunikációból.

Letöltés
Trenkwalder

A nemzetközi munkaerő-kölcsönző cég több mint 25 magyarországi irodájában 2013 decemberében vezették be a DMS One Ultimate rendszerét, amely átlátható és hatékony mederbe terelte az irattárazást és a szerződéskezelést. Napi 1 óra időmegtakarítást és közel 200 lappal kevesebb nyomtatást nyertek a cég munkatársai elektronikus iratkezelő szoftver bevezetésével.

Letöltés
Eltec Holding

A nulla hiba mentalitást valló Eltec a dokumentumkezelő rendszer bevezetésére olyan partnert keresett, aki koncepcionális szakértői hozzáállást képvisel. A DMS One Ultimate bevezetésének köszönhetően magas adatbiztonság és gyors információáramlás valósult meg, ráadásul a mobilhozzáférésnek köszönhetően a munka sosem állhat meg.

Letöltés
SEFAG Zrt.

A 11 telephelyen működő SEFAG Zrt.-nél 2014 elején vezették be a DMS One Ultimate rendszert, melynek köszönhetően a cég teljes iratkezelési folyamata dokumentálttá vált. A többszintű jogosultságkezelésnek köszönhetően ezentúl a jogosulatlan hozzáférések is kizárhatók, miközben az összes dolgozó, a 11 iroda bármelyikéből eléri a munkájához szükséges dokumentumokat.

Letöltés
Magyar Cukor Zrt.

Éves szinten több ezer dokumentum kezeléséről van szó a Magyar Cukornál, elsősorban a szerződések és az azokkal összefüggő kommunikáció rendben tartásáról. A dokumentummegosztás is gondot okozott. Ennek kiküszöbölésére vezettek be elektronikus dokumentumkezelő rendszert. Olvassa el, hogyan zajlott a kiválasztás, a bevezetés és mik a legfőbb tapasztalatok!

Letöltés
Észak-magyarországi Közlekedési Központ

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ – korábbi Borsod Volán - hosszú évekig használt iktató szoftvere és manuális iktatása leváltására keresett egy költséghatékony és könnyen kezelhető megoldást, mely teljes körű elektronikus dokumentumkezelést tesz lehetővé, és bekapcsolja a külső telephelyeket is a központi nyilvántartásba.

Letöltés
Pek-Snack

A Pek-Snack azt vallja, hogy az a jó rendszer, amit nem az informatikusok, hanem a kulcsfelhasználók üzemeltetnek. Mindenképpen az SAP vállalatirányítási rendszerükkel integrált megoldást szerettek volna és ez a dokumentumkezelő szoftverünk kapcsán meg is valósult. Az ügyféladatok így autoszinkron módon kerülnek dolgozásra az ERP rendszerükkel.

Letöltés

Segítünk rendbe tenni vállalata iratkezelési folyamatait!

A DMS One Zrt. több mint 15 éve támogatja dokumentumkezelési megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok nyilvántartása mellett a szerződéskezelés és a számlajóváhagyás problémáira is megoldást kínálunk. Szoftverünket több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük vállalatirányítási, pénzügyi, ügyviteli rendszerekkel is. Hisszük, hogy a kiforrott bevezetési módszertan, valamint a tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége is hozzájárul szoftverünk 100%-os bevezetéséhez. Önnek is segíthetünk?

Szoftverbemutatót kérek!