Referenciák vállalatoknál

Átlátható dokumentumkezeléssel, a letisztult igényeknek megfelelő funkcionalitással támogatjuk az egyszerűbb folyamatokkal operáló kisvállalatok dokumentumkezelését! Egyszerű dokumentum-megosztás és gyors elérés, szerződés- és számlakezelés, digitalizálás, jogosultság- és határidő-kezelés a hatékony adminisztrációs folyamatokért.

A közép- és nagyvállalatok méretükből és a kezelt dokumentumszám mennyiségéből fakadóan bonyolultabb munkafolyamatokkal operálnak. A klasszikus dokumentumkezelési feladatok támogatásán túlmutató igények jellemzik a vállalatokat: munkafolyamat-támogatás, mobilhozzáférés, integrációk és tematikus dokumentumtárak, akár egyedi fejlesztéssel is!

Nulla hiba mentalitás a gyártásban és a dokumentumkezelésben is! Gyártó ügyfeleink a gyártási dokumentumok kezelésére, verziókövetésre, a minőségbiztosítási dokumentációk nyilvántartására, szerződés- és számlajóváhagyásra használják dokumentumkezelő szoftverünket.

Az építőipari vállalatok tekintetében jelentős tapasztalattal rendelkezünk, hiszen az elmúlt években Magyarország neves építőipari cégei bízták ránk iratkezelési folyamataik optimalizálását. Speciális dokumentumaik (pl. bankgaranciák, teljesítési igazolások) kezelésére, szerződés- és számlakezelésre, valamint véleményezési és jóváhagyási folyamataik nyomon követésére használják dokumentumkezelő rendszereinket.

Az elmúlt 15 évben jelentős tapasztalatra tettünk szert a szolgáltató szektorban. Magyarország neves szolgáltatóipari cégei, köztük bank, biztosító társaság, utazási iroda, vagyonkezelő és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek bízták ránk iratkezelési folyamataik optimalizálását. Speciális szektor egyedi iratkezelési problémákkal és fejlesztési igényekkel.