Mindenki digitalizál, a kérdés az, hogy hogyan? – Varga László Portfolio előadása

Digitális Transzformáció – kényszer vagy lehetőség?

Hasznos tippek, ötletek, szempontok szakértőktől a vállalati digitalizáció megszervezéséhez és megvalósításához

  Hozzájárulok, hogy a DMS One Zrt. részemre hírlevelet küldjön díjmentes tudásanyagaival, rendezvényeivel, valamint egyedi ajánlataival kapcsolatban.
  Az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat tudomásul vettem, személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok

  Horizontális szemléletmódra van szükség

  2022. 06. 28.

  A Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 konferenciájáról a DMS One Zrt. üzletfejlesztési igazgatójának keynote speech előadását érdemes újra meghallgatni. A rövid, de tartalmas prezentáció egyik legbeszédesebb diájának lényege képünkön balra. Varga László az alábbiakat fűzte hozzá:

  “A Fornt Office netbank, csilli-villi webáruház, CRM rendszer, elektronikus formok és minden egyéb, ami azért van, mert az ügyfél digitalizálódott. Mobil applikáció, elektronikus számlázás, partnerportál, stb. Nagyon-nagyon fontos, hiszen mindenki szeret egy ilyen étteremben lenni. Ez mind gyönyörű és az, amit szeretnénk…

  …de nagyon fontos a Back Office is mögötte, hogy az az étel ne itt készüljön, mert ebben az esetben sokkal nehezebb lesz kiszolgálni azt az ügyfél közönséget, aki ebbe az étterembe beül.”

   

  Részletek a videóban, itt Varga László teljes előadását meghallgathatja:

  Varga László keynote speech – Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022:

  Olvassa el további cikkeinket is és kövesse közösségi média oldalainkat, hogy még könnyebben értesülhessen hasznos tartalmainkról!

      

  Mire jó egy Workflow rendszer?

  Mire jó egy Workflow rendszer?

  6 pontban a Workflow rendszerekről, ezek mentén érdemes dönteni a bevezetésről Érdemes külső szakértőkkel is megvizsgáltatni a folyamatokat. A modern üzleti...

  bővebben