Digitalizáció: „Ha mindig csak azt orvosoljuk, ami fáj, akkor mindig fájni fog.”

Digitális Transzformáció – kényszer vagy lehetőség?

Hasznos tippek, ötletek, szempontok szakértőktől a vállalati digitalizáció megszervezéséhez és megvalósításához

  Hozzájárulok, hogy a DMS One Zrt. részemre hírlevelet küldjön díjmentes tudásanyagaival, rendezvényeivel, valamint egyedi ajánlataival kapcsolatban.
  Az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat tudomásul vettem, személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok

  Varga László Portfolio interjú a digitális transzformációról – VIDEÓ

  Az itthon legrangosabb vállalati, gazdasági konferenciákat szervező Portfolio idén először szentelt önálló eseményt a digitális transzformáció témájának. A Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 az újonnan startoló Portfolio konferenciák közül a legnagyobb érdeklődést váltotta ki, több mint 300 vállalati, intézményi döntéshozó vett részt a rendezvényen.

  A konferencia első önálló, témafelvezető előadását a DMS One Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, Varga László tartotta, akivel külön interjút is készített a Portfolio riportere. Varga László a többi között arra hívta fel a figyelmet, hogy a pénzbőség korszaka nagy valószínűséggel véget ér, és már most is nehéz jól képzett munkaerőt találni. Ilyen körülmények között egyre nagyobb szerepet kap a hatékonyság növelése a gyártásban és a szolgáltatásokban.

  2022. 06. 10.

  Az üzletfejlesztési szakember szerint a szervezeti egységeken átívelő üzleti folyamatok átfogó digitalizációja nem valósul meg a cégeknél, különféle rendszerek, többféle adatbázis használata a jellemző, ami viszont nem a hatékonyság irányába mutat.

  Részletek a videóban:

  Olvassa el további cikkeinket is és kövesse közösségi média oldalainkat, hogy még könnyebben értesülhessen hasznos tartalmainkról!

      

  Mire jó egy Workflow rendszer?

  Mire jó egy Workflow rendszer?

  6 pontban a Workflow rendszerekről, ezek mentén érdemes dönteni a bevezetésről Érdemes külső szakértőkkel is megvizsgáltatni a folyamatokat. A modern üzleti...

  bővebben