Dokumentumkezelési audit

Ingyenes, teljes körű felmérés, mely hatékonyabbá teheti vállalatuk szervezeti működését, a dokumentumkezelési folyamataikat, továbbá segítséget nyújt Önnek abban, hogy cégének a megfelelő szoftvert válassza. Ismerje meg, hogyan működik!

Részletek
Rendszerbevezetés

A sikerhez sokkal több kell egy jó szoftvernél. Szükség van még egy eredményes módszertanra és a tanácsadók szakmai felkészültségére is. Így alakíthatók ki az optimális iratkezelési folyamatok és válik iratkezelő rendszere vállalata legfőbb segítőtársává. Ismerje meg bevezető csapatunk munkáját!

Részletek
Adatmigráció

Kritikus pont az új dokumentumkezelő rendszerre áttérő cégeknél az adatmigráció. Erre is van megoldásunk: a Magyarországon alkalmazott összes iratkezelő szoftverből töltöttünk már be adatokat a DMS One szoftvereibe, így minden bizonnyal az Önöknél használt szoftvertípusból is.

Részletek
Integrációk

SAP, Libra, Navision, sERPa, Microsec, Netlock, MS Office. Mára több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk dokumentumkezelő szoftvereinket, így az Önöknél régóta alkalmazott szoftverek sem jelenthetnek majd problémát.

Részletek
Helyszíni oktatás

Dokumentumkezelő szoftvereink hatékony és eredményes használatának elsajátításában az Önök munkatársait tapasztalt tanácsadóink segítik. Kiscsoportos személyes oktatások keretében képezzük a jövő felhasználóit!

Részletek
Online oktatás

Ügyfeleinknek a helyszíni, személyes oktatáson kívül lehetőségük van az ismereteket e-learning felületünkön keresztül elsajátítani. Így rugalmasan – akár otthonról is - bármikor megtanulhatják a szoftver kezelését.

Részletek
Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk munkatársai gyorsan, rugalmasan reagálnak a megkeresésekre, és találnak megoldást az esetleges problémákra. Büszkék vagyunk arra, hogy a szolgáltatási idők folyamatosan javulnak.

Részletek
Pályázati tanácsadás

Szerezzen be korszerű dokumentumkezelő rendszert Európai Uniós pályázati forrásból! A DMS ONE Zrt. a GINOP 3.2.2. pályázathoz kapcsolódó Modern Vállalkozások Programja minősített szállítója.

Részletek

A jól kiválasztott partner és szoftver együtt jelentik a sikert

A megfelelő informatikai partner sikeres bevezetési módszertannal, a hatékony működést támogató munkafolyamat kialakítással és szakértő kollégákkal segíti az Önök vállalatát. Mindezeknek köszönhetően a kiválasztott dokumentummenedzsment rendszer hatékony és zökkenőmentes lesz. A szoftver bevezetése után pedig dokumentumkezelési munkájukat felkészült ügyfélszolgálati munkatársaink támogatják majd.

Ajánlatot kérek!