DMS One e-learning portál

Felhasználóinkat már nem csak személyesen – hanem az országban egyedülálló módon – online is képezzük. Ügyfeleink e-learning portálunkon is elsajátíthatják dokumentumkezelő rendszereink működését, használatát.

Online oktatási felületünk két módon segíti a felhasználók felkészülését:

  1. A szoftverbevezetésnél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a géptermi oktatásokat a felhasználók online felkészülése előzze meg és az oktatási portálon a szoftver főbb funkcióit, valamint az alapvető dokumentumkezelési ismereteket sajátítsák el, amelyekből aztán vizsgát tesznek. Így a géptermi oktatásokra felkészült felhasználók érkeznek, ezáltal eredményesebb lesz a személyes oktatás.
  2. Meglévő ügyfeleink számára kényelmes és költséghatékony megoldás az e-learning oktatás használata, például új kollégák érkezése és betanítása esetén. Míg dokumentumkezelési tanácsadóink egy géptermi képzésnél csak előre ütemezett napokon tudnak a vállalat rendelkezésre állni, addig az online oktatási portálon bármikor megkezdhető a képzés.
E-learning portálunkon iratkezelési tudásanyagok, oktatófilmek, szoftverszimulációk, valamint tesztfeladatsorok és éles vizsgák várják a felhasználókat.

Online oktatási portálunk nagy előnye, hogy bárhol és bármikor, a nap 24 órájában elérhető, így a betanulás, az ismeretek elsajátítása a felhasználó saját ütemterve szerint tud megvalósulni. Új munkavállalók érkezése esetén rendkívül gyorsan hozzáférhető és elvégezhető a dokumentumkezelő program funkcióit elsajátító kurzus, így az új kolléga hamar felveheti a vállalat ritmusát és rövid idő alatt teljes értékű tagjává válik a dokumentumkezelő szoftver felhasználóinak.

Képzések dokumentumkezelési szerepkörök szerint

Az online oktatási portálon történő képzés, az anyagokhoz való hozzáférés, az elméleti és a gyakorlati képzés, valamint a vizsga is szerepkörök szerint történik. Így biztosítjuk, hogy mindenki a szerepkörének megfelelő oktatásban részesüljön, valamint a dokumentumkezelő szoftver szerinti feladatkörének megfelelő témában vizsgázzon.

 

Négy dokumentumkezelési szerepkört különböztetünk meg:

  1. Kulcsfelhasználók
  2. Vezetők
  3. Ügyintézők
  4. Rendszeradminisztrátorok

Nem szükséges tehát a szoftver minden egyes funkcióját elsajátítani. Mindenki csak azokban a témakörökben kap oktatást és szerez tudást, amit a későbbiekben valóban használni fog, így növelhetjük a dokumentumkezelő rendszer elfogadását is.

Oktatófilmek

Rövid oktatófilmjeink a dokumentumkezelő rendszer legfőbb funkcióit mutatják be, a könnyebb megértést narráció és feliratozás segíti.

Szoftverszimulációk

Ezzel oktatófilmjeinkben bemutatott funkciókat gyakorolhatják a felhasználók, a képernyőn megjelenő utasításokat követve.

Dokumentumkezelési segédletek

Az ügyfél rendelkezésére bocsátjuk a felhasználói és üzemeltetési kézikönyvet, valamint további dokumentumkezelési tudásanyagokkal is segítjük a megértést.

Teszt feladatsor

Az éles vizsgára teszt feladatsor megoldásával készülhet. A kitöltések száma és a kitöltésre fordított idő korlátlan, így kedvére gyakorolhat.ti.

Vizsga

A megszerezett elméleti és gyakorlati tudásról éles vizsga keretében adhat számot, melyre vizsgánként csak egyszer van lehetősége.

Oklevél

Amennyiben teljesítette a szerepköréhez előírt feladatokat és sikeres online vizsgát tett, oklevelet állítunk ki, melyet felhasználói fiókjából tölthet le.

Ők is e-learning rendszerünk segítségével tanulnak

Válassza Ön is a piacvezető dokumentumkezelő szoftvert!

A megbízható működés, a hatékony iratkezelést támogató funkcionalitás és a felhasználóbarát felület csak az alap. A zökkenőmentes szoftverbevezetéstől, az iratkezelési tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott dokumentumkezelő rendszer vállalatuk fontos segítőtársa. Mi a DMS One-nál ebben hiszünk. Önnek is segíthetünk?

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!