Ügyféltámogatás a DMS One-nál

Új ügyfélszolgálati rendszerünknek köszönhetően dokumentált formában kerülnek rögzítésre a bejelentések és a szolgáltatáskérések.

A rendszer éles indítása nálunk nem a szoftverbevezetési folyamat végét jelenti. Úgy véljük, ügyfeleink akkor lesznek elégedettek, ha a bevezetést után, a dokumentumkezelő rendszer mindennapi használata során is hatékonyan támogatjuk a felhasználókat és szükség, illetve kérés esetén rendelkezésükre állunk.

A DMS One ügyfélszolgálata cégünk meghatározó csapata, hiszen nélkülük elképzelhetetlen a munkánk. A support gondoskodik arról, hogy a szoftver fejlesztői és felhasználói között akadálytalan legyen a kapcsolattartás. Ügyfélszolgálati munkatársaink már a szoftver bevezetési szakaszában bekapcsolódnak a munkába, és támogatják a tanácsadóinkat, projektvezetőinket. Átadáskor és indításkor az ügyfelet képviselik: aprólékosan megvizsgálják, hogy a telepítés és rendszerparaméterezés során minden kérést megfelelően teljesítettünk-e.

Ügyfeleink a rendszer éles átadását követően is számíthatnak ránk: tanácsadó kollégáinktól 6 fős support csapatunkhoz kerülnek, akik az első pár hónapban nagymértékben segítik az új rendszer megértését, használatát. Ügyfélszolgálatunk nemcsak a szoftver működésével kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket fogadja, hanem a különböző szolgáltatásokra vonatkozó (új munkatársnál oktatás kérése; integráció más szoftverekkel; egyedi fejlesztések stb.) ajánlatadásban is segítséget nyújt.

Ügyfelünkként, Ön mindig számíthat a DMS One csapatára! Akár egy változásról van szó, például a vállalat struktúrájában vagy a hardveres, szoftveres környezetben, mi azonnal segítünk. Oktatjuk az új munkatársa(ka)t vagy előkészítjük az integrációt. Tudjuk, hogy a gyorsan változó környezet, feltételek és a versenyképesség megtartása miatt Önnek újabb és újabb követelményeknek kell megfelelnie, ezért ezt prioritásként kezeljük.

Fontosnak tartjuk, hogy figyeljünk meglévő ügyfeleink fejlesztési igényeire is: az ügyfélszolgálaton belül dedikált kolléga és tíz éve hatékonyan működő, egyedi módszertan gondoskodik a fejlesztési projektek sikerességéről. Ha pedig a korszerűsítés bonyolultsága megköveteli, akkor helyszíni felmérés során specifikáljuk az igényeket, hogy minél pontosabb képet kapjunk az elvégzendő feladatokról.

Ügyfélszolgálatunk közvetlen kommunikációs csatornát működtet a jogalkotókkal, levéltári szakértővel, így az ügyfelek dokumentumkezeléssel kapcsolatos kérdéseire hozzáértő személyek adnak választ. Bizonytalanság és aggodalom helyett Ön pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie.

Megújult ügyfélszolgálati rendszer

Hogy versenytársainknál hatékonyabbak lehessünk, 2017 nyarán szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleinknek új ügyféltámogatási rendszert vezettünk be.

A szoftverkövetés során a dokumentumkezelési szoftverrel kapcsolatos ügyfélszolgálati, helpdesk, valamint karbantartási és szupport feladatokat látunk el.  Az új rendszerben dokumentált formában kerülnek rögzítésre a bejelentések és a szolgáltatáskérések, így nem történhet meg, hogy nem reagálunk egy ügyféljelzésre. A korábbi e-mailes, telefonos bejelentések helyett egyetlen felületen érkeznek be a kérdések, észrevételek.

A telefonos segítségnyújtással szemben, ügyfélszolgálati oldalunkon a következő előnyökben részesül:

  1. A legtöbb esetben azonnal választ, megoldást talál felmerülő problémájára,
  2. Bejelentésének állapotát folyamatosan nyomon követheti,
  3. Bármikor elolvashatja az ügyfélszolgálati csoport tagjaival történt korábbi párbeszédet (kérdéseit és válaszait),
  4. Gyorsabb reagálást tudunk biztosítani, hiszen problémájával azonnal az adott ügy szakértője (dokumentumkezelési, üzemeltetési, informatikai, fejlesztőmérnöki) foglalkozik.

 Intelligens tudástár

Bárhol, bármikor. Ha egy adott problémára gyors válaszra van szüksége, akár ügyfélszolgálatunk megkeresése nélkül. A DMS One intelligens Tudástárát azért hoztuk létre ügyfélszolgálati portálunkon belül, hogy Ön rákereshessen a felmerülő nehézségekre. Az ügyfélkérdésekre adott válaszokból folyamatosan készítjük a tudástár-bejegyzéseket, amiket közzéteszünk, és megfelelő kulcsszavakkal látunk el.

Önnek elég beírnia az adott problémát, és ha már felmerült ez az ügyfélkérdés korábban is, akkor a Tudástár kihozza a találatot.

Miért hatékonyabb a DMS One ügyfélszolgálati csapata a versenytársaknál?

Reaktív fejlesztés

Minden kérést alaposan megvizsgálunk, a visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük az új funkciókat. Ha úgy látjuk, hogy egy módosítás a többi ügyfélnek is hasznos lehet, beépítjük dokumentumkezelő szoftverünkbe, így a fejlesztést valós igények segítik.

Példaértékű gyorsaság

A DMS One ügyfélszolgálata gyors reagálási időket vállal, kérdéseire akár 30 percen belül választ kaphat. Mérjük az ügyfélelégedettséget, és büszkék vagyunk a folyamatosan javuló szolgáltatási időre. Új ügyféltámogatási rendszerünkben minden bejelentést dokumentálunk.

Rugalmas ügyfélszolgálat

A gyorsan megoldható problémák teljesítése nálunk nem minősül külön szolgáltatásnak, és azokkal a bejegyzésekkel is foglalkozunk, amelyek nem kifejezetten a szoftver működésére vonatkoznak. Tudástárunkban felmerülő kérdéseire gyors választ kaphat.

Az ő munkájukat is nap mint nap segítjük

? Számunkra az elégedett ügyfél a legnagyobb siker. Ezért kiemelten figyelünk véleményükre és folyamatosan mérjük az ügyfél-elégedettséget.

A Customer Effort Score (CES), azaz az ügyfél-elégedettség mértéke egy 1-5-ig terjedő skálán azt mutatja meg, hogy mekkora erőfeszítést kell megtenniük ügyfeleinknek az ügyfélszolgálati ügyeik kezelésekor. Az 5-ös skálán 4,4 ponttal jutalmaztak minket ügyfeleink, ahol az 5 a maximális adható pontszámot jelenti. A Customer Satisfaction Index (CSAT) pedig egy általános elégedettségi mutató, mely arról ad információt, hogy általánosan mennyire voltak elégedettek az ügyfelek ügyfélszolgálatunk munkájával. Olyan paramétereket sorolunk ebbe a kategóriába, mint a megoldási idők, a bánásmód, a szakmai kompetencia stb. Az 5-ös skálán ügyfeleink véleménye alapján 4,213 pontot értünk el.

Mi megbecsüljük ügyfeleinket

A jó szoftver csak a siker egyik tényezője.

Hisszük, hogy tíz éve hatékonyan működő bevezetési módszertanunk, valamint tanácsadó kollégáink szakmai felkészültsége is hozzájárulnak szoftverünk 100%-os megvalósulásához. Azt valljuk, hogy az alapos, széleskörű ügyféltámogatás a sikeres dokumentumkezelés egyik alapja, ezért gyors reagálási időket, rugalmas, felkészült ügyfélszolgálati tevékenységet biztosítunk ügyfeleinknek!

Több mint 3000 ügyfél munkáját támogatjuk nap mint nap. Nézze meg, milyen a DMS One ügyfelének lenni!

megnézem a videót!
megnézem a videót!

Válassza Ön is a piacvezető dokumentumkezelő szoftvert!

A megbízható működés, a hatékony iratkezelést támogató funkcionalitás és a felhasználóbarát felület csak az alap. A zökkenőmentes szoftverbevezetéstől, az iratkezelési tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott dokumentumkezelő rendszer vállalatuk fontos segítőtársa. Mi a DMS One-nál ebben hiszünk. Önnek is segíthetünk?

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!