Portfolio DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ 2022

Digitális Transzformáció – kényszer vagy lehetőség?

Hasznos tippek, ötletek, szempontok szakértőktől a vállalati digitalizáció megszervezéséhez és megvalósításához

  Hozzájárulok, hogy a DMS One Zrt. részemre hírlevelet küldjön díjmentes tudásanyagaival, rendezvényeivel, valamint egyedi ajánlataival kapcsolatban.
  Az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat tudomásul vettem, személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok

  Digitális transzformációs konferencia a legnagyobb nevekkel

  Mindenki a legnagyobbakra figyel

  2022-ben először szentel önálló konferenciát a digitális transzformáció témájának a konferenciás berkekben húzó névnek számító Portfolio. A rangos szakmai tábort felvonultató rendezvény jó látleletet ígér a hazai transzformációs állapotokról és a nemzetközi trendeket, jó gyakorlatokat is bemutatja június 1-jén. A Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 fő támogatója a DMS One, amely itt jelenteti meg Digitális Transzformáció magazinját. A kiadvány cikkei rövidítve felkerülnek blogunkra is.

  2022. 05. 27.

  A digitális transzformáció meghatározza a vállalati élet mindennapjait a dokumentumkezeléstől és tárolástól kezdve a számlázáson át a home office-on keresztül az ügyfél front-endekig. Mindez átível ágazatokon és szektorokon: a pénzintézetektől, feldolgozó és gyártó vállalatoktól kezdve az agráriumon keresztül a telekommunikációs cégekig mindenki lépéskényszerbe került. Aki nem digitalizál, néhány éven belül le fog szakadni a hatékonysági versenyben.

  Miért érdemes elmenni a Portfolio digitális transzformáció konferenciájára?

  A szakmai találkozón a digitalizáció legfontosabb kérdéseiről és megoldásairól lesz szó felsővezetők, állami képviselők és szabályozók, valamint iparági tanácsadók és szakértők körében. Érdemes tájékozódni azoktól, akik a digitalizációban nagy tapasztalatra tettek szert, hiszen a transzformáció nem megy egyről a kettőre, nehéz belevágni és jól végigvinni.

  Ma már nincs olyan cég és szervezetet, amely semmilyen szinten nem kezdte el az átalakulást. Mindenki hozzálátott, még ha nem is tudatosan. Sőt, általában ez a jellemző: nem egy átgondolt stratégia mentén használnak különböző eszközöket és rendszereket, hanem sokszor kényszer hatására, egy-egy probléma lokális, gyors megoldására fókuszálva. Az ad hoc digitalizáció viszont szigetszerű megoldásokhoz vezet, ami tömegével állít elő gazdátlan problémákat: adatvesztés, határidő-csúszások, tisztázatlan szerződéses tartalmak, felesleges párhuzamosságok, stb. Sokféle tényező, ami feleslegesen égeti az erőforrásokat és egyáltalán nem szolgálja a vállalat érdekeit. A sikeres vezetők elkerülik ezt a helyzetet, vagy legalább felismerik és transzformációs stratégiát alkotnak. Ebben segít a Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 rendezvény.

  Digitális Transzformáció – a Portfolio rendezvényén megjelenik az új magazin

  A Portfolio digitális transzformáció konferenciájának fő támogatója a DMS One Zrt., az a cég, amelyik ma Magyarországon az egyik legnagyobb transzformációs tapasztalati bázison ül. Szerencsére nem zárják el senki elől a tudást, a DIGITAL TRANSFORMATION 2022-re is több előadással és panelbeszélgetéssel készülnek. A DMS One ezen túl egy magazint is megjelentet a transzformációs témának szentelve.

  “A Digitális Transzformáció magazint azért állítottuk össze, hogy rámutassunk, milyen szempontok mentén érdemes megszervezni vagy újrafűzni cégünk, szervezetünk digitális transzformációját. A horizontális megoldást tartjuk célravezetőnek, ami nem feltétlenül dobja ki a meglévő, a munkavállalók által elfogadott megoldásokat, de segít integrálni és optimalizálni azokat.” – írja a friss lap vezércikkében Varga László, felelős kiadó, a DMS One üzletfejlesztési igazgatója.

  A Digitális Transzformáció magazin elérhető nyomtatott formában, de a cikkei rövidített formában hamarosan itt, a Docuworld Blogon is olvashatók lesznek.

  Olvassa el további cikkeinket is és kövesse közösségi média oldalainkat, hogy még könnyebben értesülhessen hasznos tartalmainkról!