Portfolio DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ 2022

Digitális Transzformáció – kényszer vagy lehetőség?

Hasznos tippek, ötletek, szempontok szakértőktől a vállalati digitalizáció megszervezéséhez és megvalósításához

  Hozzájárulok, hogy a DMS One Zrt. részemre hírlevelet küldjön díjmentes tudásanyagaival, rendezvényeivel, valamint egyedi ajánlataival kapcsolatban.
  Az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat tudomásul vettem, személyes adataim kezeléséhez hozzájárulok

  Digitális transzformációs konferencia a legnagyobb nevekkel

  Mindenki a legnagyobbakra figyel

  2022-ben először szentel önálló konferenciát a digitális transzformáció témájának a konferenciás berkekben húzó névnek számító Portfolio. A rangos szakmai tábort felvonultató rendezvény jó látleletet ígér a hazai transzformációs állapotokról és a nemzetközi trendeket, jó gyakorlatokat is bemutatja június 1-jén. A Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 fő támogatója a DMS One, amely itt jelenteti meg Digitális Transzformáció magazinját. A kiadvány cikkei rövidítve felkerülnek blogunkra is.

  2022. 05. 27.

  A digitális transzformáció meghatározza a vállalati élet mindennapjait a dokumentumkezeléstől és tárolástól kezdve a számlázáson át a home office-on keresztül az ügyfél front-endekig. Mindez átível ágazatokon és szektorokon: a pénzintézetektől, feldolgozó és gyártó vállalatoktól kezdve az agráriumon keresztül a telekommunikációs cégekig mindenki lépéskényszerbe került. Aki nem digitalizál, néhány éven belül le fog szakadni a hatékonysági versenyben.

  Miért érdemes elmenni a Portfolio digitális transzformáció konferenciájára?

  A szakmai találkozón a digitalizáció legfontosabb kérdéseiről és megoldásairól lesz szó felsővezetők, állami képviselők és szabályozók, valamint iparági tanácsadók és szakértők körében. Érdemes tájékozódni azoktól, akik a digitalizációban nagy tapasztalatra tettek szert, hiszen a transzformáció nem megy egyről a kettőre, nehéz belevágni és jól végigvinni.

  Ma már nincs olyan cég és szervezetet, amely semmilyen szinten nem kezdte el az átalakulást. Mindenki hozzálátott, még ha nem is tudatosan. Sőt, általában ez a jellemző: nem egy átgondolt stratégia mentén használnak különböző eszközöket és rendszereket, hanem sokszor kényszer hatására, egy-egy probléma lokális, gyors megoldására fókuszálva. Az ad hoc digitalizáció viszont szigetszerű megoldásokhoz vezet, ami tömegével állít elő gazdátlan problémákat: adatvesztés, határidő-csúszások, tisztázatlan szerződéses tartalmak, felesleges párhuzamosságok, stb. Sokféle tényező, ami feleslegesen égeti az erőforrásokat és egyáltalán nem szolgálja a vállalat érdekeit. A sikeres vezetők elkerülik ezt a helyzetet, vagy legalább felismerik és transzformációs stratégiát alkotnak. Ebben segít a Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 rendezvény.

  Digitális Transzformáció – a Portfolio rendezvényén megjelenik az új magazin

  A Portfolio digitális transzformáció konferenciájának fő támogatója a DMS One Zrt., az a cég, amelyik ma Magyarországon az egyik legnagyobb transzformációs tapasztalati bázison ül. Szerencsére nem zárják el senki elől a tudást, a DIGITAL TRANSFORMATION 2022-re is több előadással és panelbeszélgetéssel készülnek. A DMS One ezen túl egy magazint is megjelentet a transzformációs témának szentelve.

  “A Digitális Transzformáció magazint azért állítottuk össze, hogy rámutassunk, milyen szempontok mentén érdemes megszervezni vagy újrafűzni cégünk, szervezetünk digitális transzformációját. A horizontális megoldást tartjuk célravezetőnek, ami nem feltétlenül dobja ki a meglévő, a munkavállalók által elfogadott megoldásokat, de segít integrálni és optimalizálni azokat.” – írja a friss lap vezércikkében Varga László, felelős kiadó, a DMS One üzletfejlesztési igazgatója.

  A Digitális Transzformáció magazin elérhető nyomtatott formában, de a cikkei rövidített formában hamarosan itt, a Docuworld Blogon is olvashatók lesznek.

  Olvassa el további cikkeinket is és kövesse közösségi média oldalainkat, hogy még könnyebben értesülhessen hasznos tartalmainkról!

      

  Mire jó egy Workflow rendszer?

  Mire jó egy Workflow rendszer?

  6 pontban a Workflow rendszerekről, ezek mentén érdemes dönteni a bevezetésről Érdemes külső szakértőkkel is megvizsgáltatni a folyamatokat. A modern üzleti...

  bővebben